Trends voor kinderwinterjassen

Het is weer zover, het wordt weer winter. De dagen worden korter en de temperatuur gaat snel omlaag. De verwarming gaat weer aan, maar buiten moet je natuurlijk ook warm blijven. En wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat jouw kind het buiten niet koud krijgt. Daar is maar één oplossing voor uiteraard een nieuwe warme winterjas aanschaffen. En laat dat nou geen probleem zijn. Er is keuze genoeg overal ligt de wintercollectie alweer in schappen. Maar wat is nou de laatste mode als het aankomt op winterjassen voor jongens en voor meisjes? In deze blog is te lezen hoe jij jouw kind er weer volgens de laatste mode bij laat lopen.

Winterjassen voor jongens

Deze winter zijn er weer super winterjassen voor jongens beschikbaar. Het aanbod is zeer uiteenlopend. Het gaat van stoere bomberjacks naar klassieke trenchcoats. Een jongens winterjas moet een goeie robuuste jas zijn. Ook is het handig om een waterdicht jack aan te schaffen. Dit is natuurlijk belangrijk omdat jongens vaak door weer en wind buiten te vinden zijn. De kleuren voor deze winter zijn lekker basic. De kleuren voor deze winter zijn: zwart, marineblauw en legergroen.

Winterjassen voor meisjes

Een meisjes winterjas mag de winter wat meer kleur hebben. Ook is het deze winter helemaal in om een leuk printje op je winterjas te hebben. Hierbij kun je denken aan dieren printjes, prinsessen printjes, stippen en andere leuke kleurrijke printjes. Maar wat helemaal fijn is dat de meisjes winterjassen deze winter ook lekker stoer mogen zijn. Het misstaat dus niet om ook jouw dochter een mooi bomberjack of een stoere parka te hijsen. Het grote voordeel aan de wat stoerdere jacks is dat ze vaak extra warm en stevig zijn. En zeg nou zelf meisjes houden toch ook gewoon van buiten spelen.

admin