Hoodies – de voordelen van hoodies op een rijtje

Een hoodie. Ze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar én zitten ook nog eens heerlijk. Draag je wel eens een hoodie? Als je antwoord nee is op deze vraag gaan wij jou overtuigen waarom je wel een hoodie zou moeten dragen.

Draag je liever geen hoodie? Dan kun je maar beter stoppen met lezen. Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat je een hoodie wilt toevoegen aan je kledingkast. De hoodie zit namelijk niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens voor (bijna) elke gelegenheid geschikt.

De hoodie zit goddelijk

De stof, de bewegingsruimte en het gemak waarmee je je in een hoodie werkt zijn bepalend voor de populariteit van een hoodie geweest. Af en toe is het tijd om jezelf eens te verwennen en een hoodie te dragen. We weten allemaal dat vrouwen kleding lang niet altijd even lekker zit. Af en toe (met name in de weekenden) kan zo’n hoodie dan heel goed van pas komen.

Het beste kledingstuk voor een eerste date

Die zag je niet aankomen hé?! Nee, hij kwam ook niet als eerst in ons hoofd op. Onze theorie hierachter is namelijk als volgt. Wanneer je op je allerbest op een eerste date verschijnt, kun je op de tweede date alleen maar tegenvallen. Bewaar het beste dus voor het laatst.

Wanneer je een hoodie draag op een eerste date loop je er ook nog eens leuk, vlot en sportief bij. Als die date van je echt zo leuk is, heb jij nog heel wat verassingen voor hem (of haar) in petto

Een ‘bad hair day’

We hebben er allemaal wel eens last van. We staan al een uur voor de spiegel, maar je kapsel doet je meer op een vogelnest lijken dan dat je er mooier van wordt. In dit geval pak je je hoodie uit de kast en zet je de capuchon op. Grote kans dat niemand je meer herkent!

admin